torstai 21. maaliskuuta 2019

Rakkaudesta varusteisiin!

Olen aina ollut varusteurheilija.

Aina kun olen aloittanut kuntoilemaan, tai laihduttamaan, on täytynyt investoida vähän varusteisiin. Ja koska hyvin harvoin on löytynyt oikeasti mitään sopivaa vaatetta, olen kunnostautunut oheistarvikkeiden hankinnassa. Sykekello käteen, ja heti on sporttinen olo!

Tämän melkeinpuoletminusta- projektin myötä tutustuin yhteistyön merkeissä BomBom- vaatekauppaan ja sen ihanaan yrittäjään, Anneen. Ja tutustumisen myötä saatoin unohtaa epäsopivat ja liian pienet urheiluvaatteet.  BomBomin valikoimasta löytyy näyttäviä treenivaatteita ja uimapukuja pluskokoihin saakka! Kuosit ovat upeita, valinnanvaikeus on todellinen.Sain viime syksynä testiin mandala kompressioleggarit ja pari treenipaitaa. Ja huokailin illan peilin edessä. Tunsin itseni ennen kaikkea kauniiksi näissä vaatteissa. Äärettömän mukavat päällä, ihanan näköiset ja laatu on ollut mahtava. Kompressioleggarit tuntui pahalta laittaa pesuun, olisin halunnut olla ne jalassa koko ajan! Ja vaikka miten kyykkäsi, notkui ja venytteli, housut pysyivät ylhäällä. Aivan parasta salilla, kun ei tarvitse nostella valuvia housuja. Plus näillä kompressioleggareilla on useita hyviä ominaisuuksia!

Joku viikko sitten sain paketin ja sieltä paljastui uimapuku, uimatossut sekä pienemmät kompressioleggarit.


(Kuva: Pauli Virtanen)

Ja voin sanoa, että liikkuminen on kyllä erittäin mukavaa ja kivaa oikeanlaisessa varustuksessa. Ilman tossuja en enää suostu menemään uimaan. Niillä saa pitoa, ei lennä liukkaalla lattialla nurin, ja vesijumpassa niiden avulla saa lisää boostia. Moni on hallilla kysellyt näistä, joten näiden avulla pääsee mielenkiintoisiin keskusteluihinkin. Ja kun laitoin bombomilta tulleen uikkarin päälle, tajusin heti että minulla on ollut aivan liian iso uimapuku!

(Kuva: Pauli Virtanen)

Vaikka aina sanotaan, ettei liikkuminen tarvitse välttämättä hienoja varusteita. Voin paljastaa, että kyllä niistä vaan lisävauhtia saa. Sopivat, toimivat ja kivannäköiset treenivarusteet voi olla se pieni tönäisy millä pääsee vauhtiin. Ja oikeasti miten iso asia se, että jostain vaatteesta riittää kokoja. Ettei tarvitse valita plusmallistosta, vaan voi valita vaatteen, ja siitä oikean koon.

Ja ylpeänä voin kertoa, että olen tuore BomBomin ambassador! Vilpittömästi voin suositella Annen kauppaa ja tuotteita, ja seisoa niiden takana.

-Laura

2 kommenttia:

  1. Kyllä olen ihan samaa mieltä siitä, että hikoilu ja huhkiminen on kivempaa, kun treenivaatteet miellyttävät omaa silmää. Itselleni "omat värit" ovat tosi tärkeitä ja on vieläkin kivempaa lähteä salille, kun saa pakata kivannäköiset vaatteet ja varusteet mukaan. :) Olen muuten sama tyyppi, joka ennen kommentoi nimellä Manette – vaihdoin vähän nimeä, mutta sama tyyppi ja sama blogi on edelleen.

    VastaaPoista
  2. Asiapitoinen teksti. Joka hommassahan toimivat välineet on A ja O, se on hyvä muistaa meidän kaikkien.

    VastaaPoista