sunnuntai 19. toukokuuta 2019

Kesä tulee, olenko rantakunnossa?

Mitä lähemmäs kesä tulee, sitä ponnekkaammin lehtien otsikot huutavat: näin tiputat 5kg tai parissa kuukaudessa kesäkuntoon!

Mitä hittoa, mekko päälle ja menoksi! Tai jos rannalle haluaa, bikinit päälle ja jo on rantakunnossa. Pikkuisen aurinkorasvaa hipiälle, ettei aivan grillaannu.

Nyt kun itse teen tätä elämäntaparemonttia, en ole ottanut mitään loppukiriä kesään. Olen hankkinut kivoja mekkoja ja tuumaillut minkä väriset bikinit ostaisin. Ja myönnetään, olen aina vihannut kuumuutta. Tukala olo, pinna tiukalla, päähän koskee... Ja olen rakastanut talvea. Ei sillä, etten tykkäisi auringosta, vaan se kuumuus tekee minut änkyräksi. Mutta mitä enemmän on tullut ikää, sitä enemmän olen alkanut vaihtaa rakkautta talveen, rakkaudeksi kesään. Vielä eletään tutusteluvaihetta, en ole ihan varma tykkäänkö kaikista kesän piirteistä mutta otan siitä selvää.Tänä viikonloppuna sää on suosinut. Aurinko on paistanut kirkkaalta taivaalta, ja lämpöasteet on kivunneet yli 20 asteen. Valitsin aamulla jalkaan farkut ja yhteistyössä saadun ihanan tunikan Bombomin valikoimasta, heitin päälle vielä neuletakin. No neule lensi aika äkäseen päivän kuluessa sivuun, mutta paita oli ihanan vilpoisa. Ja miten kaunis! Ihana leikkaus ja todella kaunis selkäosa. Ehdottomasti tästä tulee kesän yksi luottovaatteista. Farkut oli myös liian kuumat, mutta niitä en riisunut, ostoslistalle menee myös kesäkengät. Tennarit oli nekin turhan lämpimät, eikä saanut upotettua varpaita hiekkaan!Totesin myös, että vesipullo olisi hyvä olla mukana! Olenkin hankkinut kivan pullon, mihin saa laitettua makua tuomaan esim. kurkkua, hedelmiä, mintunlentiä.. Ennen kaikkea kesä on mukautumista lämpöön. Riittävän vähän vaatetta, nesteytys kuntoon ja herkullisia ruokia! Ja kiva hattu päähän, ettei ala päätä särkeä. Rannalla tuli haaveiltua kesälle suunnitelmia, lomaillaan heinäkuussa, joten vielä on hyvin aikaa suunnitella.

Mitä vinkkejä sinulla on kesän helteistä nauttimiseen? (Meinasin kirjoittaa selviämiseen, mutta sain kiinni itseni tästä :) Ja estääkö kilot sinua nauttimasta kesästä?

- Laura

Instagram
Facebook
1 kommentti:

  1. Kesällä yritän olla mahdollisimman paljon vedessä! Vesi viilentää ja rentouttaa, uidessa ei voi vahingossa herkutella ja liikkuukin enemmän kuin vaan rannalla maatessa �� Ylipainoa on myös mulla reilusti, silmämääräsellä arviolla aika samoissa mitoissa sun kanssa ja lopullinen pudotustavote 45kg. Ja todellakin käytän bikineitä ja just semmosia kesävaatteita joita huvittaa! Pitsireunaset reisihikipöksyt vilkkuen lyhyissä kesämekossa viiletän onnellisimmillani ��

    VastaaPoista