sunnuntai 21. lokakuuta 2018

Raketit mukana salilla!

Kävin eilen lasten kanssa salilla. Menomatkalla juteltiin miten salilla tulisi käyttäytyä, mikä olisi sopivaa toimintaa siellä ja miten muita tulisi huomioida. Kun poikani kysyi, onko siellä liaaneja missä voisi roikkua, mietin mielessäni että elämästä ei ainakaan puutu jännitystä!

Classic gym:lla oli avoimet ovet ja paikalla oli siis muutama muukin. Aulassa vielä mietin, että miksi ihmeessä läksin kahden raketin (= lapsien) kanssa salille! Olen siellä oman mukavuusalueeni ulkopuolella reilusti ja kaiken huipuksi olen ensimmäistä kertaa salilla ilman pt:n tukea. Jäisikö meidän jälkeen muuta kuin savuavat rauniot? No aulassa kun jo oltiin, ei auttanut enää perääntyä. Pukuhuoneen kautta salin puolelle ja matkalla poikani tuumaili, ompa kiva että täällä on tämmöinen discomusiikki!

Mennessä yritin sivusilmällä vilkuilla muita salilla olijoita häiritsikö heitä lasten läsnäolo, mutta kaikki olivat keskittyneitä omaan tekemiseen, enkä sitten alkanut haastattelemaan ketään. Peräkanaa lasten kanssa painelimme alakertaan ja aloimme jonossa harppomaan kyykkyjä. Pian tieysti lapset löysivät kilpailuvietin ja jännittyneenä odotin alkaisiko kohta sali raikamaan. Ilmeisesti kuitenkin heilläkin oli tekemistä kyykyissä, ja tilanne pysyi rauhallisena. Hyvä näin, itse kun puuskutin kyykkyjen parissa.


Touhuilimme treenin hyvässä tahdissa ja jos meinasin väsyä, lapset laittoivat vauhtia. Minikokoisia valmentajia siis hekin. Lopuksi hörpittiin vettä ja venyteltiin, kaikinpuolin mukavat treenit vaikka aika jännät! Ja kuntosalikin jäi pystyyn, käy vaikka katsomassa!

-Laura

* Instagram: melkein puolet minusta
* Sähköposti: melkeinpuoletminusta(@)gmail.com (poista sulkeet..)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti