maanantai 22. lokakuuta 2018

1kk tilanne katsaus+ yhteistyö!

Ensimmäinen kuukausi on vierähtänyt leppoisasti ja nopeasti! No okei, aina ei ole ollut kovin leppoisaa ja hiki on virrannut, mutta nopeasti kuukausi meni! Lihaksissa on tuntunut tekeminen ja syömistä on harjoiteltu.

Tänään oli taas treenit Classic gym- salilla Luomu Pt:n kanssa ja ensimmäisenä sain kiivetä puntarille. Sehän on kotona piilotettu, joten pikkuisen jännitti olisiko paino lähtenyt jo alaspäin. Muutamasti tuossa välissä on jo katsottu painoa ja se on heilunut plussalla ja miinuksella. Kotona olin jo takamusta taputellut, hiukan se tuntui erilaiselta mutta mistä sitä tietää.. Kun tarpeeksi itseään silittelee, tuntuuhan sitä erilaiselta! Mutta tänään lukemat jäi NELJÄ KILOA MIINUKSELLE! En voi kuvailla miten kevyt fiilis mulla nyt on! Tästä saa hyvää boostia jatkaa samaan malliin touhuja.

Mutta nyt seuraavaan asiaan. Vihjailin jo viime viikolla, että luvassa on yhteistyöasiaa! Ensinnäkin olen aivan tosi ylpeä, että saan tehdä yhteistyötä juuri tämän firman ja näiden ihmisten kanssa.

Ensimmäinen yhteistyökumppani on Classic Gym- kuntosali! Ja Classic Gym- Oulu tarjoaa teille lukijoille -20% alennuksen kuukausikortista! Alennus koskee uusia sopimuksia ja alennuksen saat koodilla laura20. Kuntosali löytyy tosiaan Oulusta ja käyn itse siellä treenaamassa. Salilla on mukava ja leppoisa tunnelma, salilla treenaa niin ammattilaisia kuin aloittelijoita! Tällä salille et maksa liittymismaksuja eikä tarvitse sitoutua loppu elämäksi.Kulkukortilla pääsee kulkemaan maanantaista sunnuntaihin 05-24, tuossa välissä voi vaikka nukahtaa.  Käytössä olevat laitteet löydät täältä. Omia suosikkeja on alakerran työntökelkka ja pitkä suora missä voi harppoa kyykkyjä! Tule nykimään hihasta jos näet minut salilla, treenikaveriksikin saa lähteä!

-Laura

*instagram: melkein puolet minusta
*sähköposti: melkeinpuoletminusta(@)gmail.com (poista sulkeet)

4 kommenttia: