perjantai 19. lokakuuta 2018

Miten lihavuus rajoittaa minun elämää?

Uskottelin pitkään, ettei ylipaino rajoita mun elämää millään lailla. Oon ehkä väsyneempi ja ulkonäköön vaikuttaa, mutta muuten ei vaikutusta. No sehän on ihan puppua ja pikkuhiljaa oon sen myöntänyt itselleni. On "helppoa" elää ravilaput silmillä ja paahtaa vaan menemään, miettimättä missä elämässään menee.

Nyt kun mietin sitä kaikkea mihin olen antanut ylipainon vaikuttaa, olen ennen kaikkea surullinen ja vihainen itselleni, että päästin tilanteen näin pitkälle. Olen antanut syömisen hallita itseäni ja sen haluan nyt muuttaa.

Mutta sen sijaan, että alkaisin luetella negatiivisia asioita, käännänkin ne toisin päin ja muodostan niistä haaveita! Tässä tulee top5- haaveet juuri nyt!

Haaveilen..

1. Kumisaappaista! Siis ihan oikeasti, syksyn tullen olisi mahtava vetää kumpparit jalkaan ja loikata vaikka lammikkoon! Mutta koska pohkeet ovat kuin ponttonit, olen joutunut vain haaveilemaan kumppareista.

2. Ulkoiluvaatteista! Olen viime vuosina löytänyt kyllä toppatakin kaveriksi toppahousut, mutta onhan ne sellaisia räjähdysalttiita kamppeita. Menet kyykkyyn silmät kiinni, varmasti repeää joku sauma! 

3. Juoksemisesta! Olisi mahtava vetää lenkkarit jalkaan ja paahtaa pitkin kylän raittia. Mutta jos hengästyy jo kotiportaissa, on juokseminen vielä haaveena.

4. Paremmasta voinnista! Onhan se ihan varma, että 65kg ylipaino vaikuttaa jaksamiseen. Kroppa tekee koko ajan liian isoa työtä vain perustoimintoihin. En halua edes ajatella millaisessa paineessa mun sydän on.

5. Istumisesta! Olis kiva istua käsinojalliseen penkkiin, ilman että puolet persuksesta tulee yli jostain välistä. Tämä vähän naurattaa haaveena, mutta ihan oikeasti! Ahtaimmat penkit jää takamukseen roikkumaan kun nouset ylös.. Ja olis ihana istua lentokoneeseen, ilman että istuu naapurienkin penkillä.

Aika arkisia haasteita. Mistä sinä haaveilet? 

Ihanaa viikonloppua kaikille, meillä alkaakin syysloma!

-Laura

Ps. Löydät minut myös instagramista, melkein puolet minusta- nimellä.3 kommenttia:

 1. Voi apua, nauroin vedet silmissä haaveillesi, toki siksi, että haaveilen samoista asioista ja tiedän niin tunteen kun penkki nousee mukana matkaan �� täällä myös elämäntapaa muuttelemassa ja tavoitteena - 40kg Tsemppiä ! Mahtavaa seurata sun matkaa ��

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tsemppiä sinullekin urakkaan! Kyllä me pystytään tähän.

   Poista
 2. Sulla on samoja haaveita kuin minullakin, juokseminen, vaatteet, tuolille istumiset. Niin tuttua

  VastaaPoista