sunnuntai 3. helmikuuta 2019

Tammikuun tulokset!

Lupailin instagramin puolella pitää kuukausittain vähän seurantaa, missä projektin suhteen mennään. Pysyy itsekin ruodussa, kun on suunnitelmaa ja toisaalta ei tule liian tiiviisti rumpattua puntarilla.

Tammikuussa otin lähtöpainon 1.päivä, sekä otin mitat. Olen useamman kerran harmitellut, etten tajunnut heti alussa ottaa mittoja. Mutta näillä mennään. Jatkossa katson tilanteen siis kuun viimeinen päivä, ja kerron missä mennään.

Sorruin puolessa välissä kuukautta vaa'alle, ja meinasin pyörtyä järkytyksestä! Paino oli noussut. Työnsin kiireesti puntarin kaappiin ja päätin unohtaa koko asian. Vaikka noussut paino aika usein pyöri mielessä, en sortunut vaakaan enää. Kuun viimeinen päivä otin aamupainon, joka oli alkukuuhun verrattuna 0,3kg plussalla. Ärsytti, tympi ja ketutti. Mutta hetkessä fiilis muuttui, kun otin mitat!


Mitoista oli hävinnyt:

  • lantio -3cm
  • rinnanympärys -3cm
  • vyötärö -2cm
  • pohje -1cm
  • reisi -7cm
Siis kuukaudessa! Jalat on tuntuneet erilaisilta, tiiviimmiltä. Mutta silti, olin aivan huuli pyöreänä. Tässä huomaa, että pelkkää vaakaa ei kannata tuijottaa. Kannattaa ottaa mittoja ja kuvia. Helmikuun lopussa ajattelin, ottaa kuvia kropasta. Omalle peilikuvalle sokaistuu, joten kuvista voisi jo nähdä jotain muutosta. 

Ensi viikolle on ohjelmassa pitkästä aikaa kuntosalia, jo rutiiniksi muodostunutta vesijumppaa ja ruokailuun keskittymistä. Flunssa taitaa mennä nopsaa ohi, mutta kevyesti kuitenkin liikkeelle, ettei tule takapakkia. 

Ihanaa viikkoa kaikille <3

-Laura


Follow my blog with Bloglovin

2 kommenttia:

  1. Ite kun oon tosiaan pudottanut ton reilu 50 kiloa painoa niin tosiaankaan puntari ei yksistään kannata tuijottaa. Ja itellä ainakin paino jää helposti jumittamaan paikoilleen jos en muista syödä riittävästi. Moni kun aattelee että mitä vähemmän syö sen varmemmin paino putoaa ja niinhän se ei ole. Ja toki jos muutat elämääsi, ruokarytmi kuntoon ja liikuntaa lisää, saattaa tosiaan käydä niin että paino ei putoakaan heti mutta sitten tosiaan kropan mitat kertoo että jotain muutosta tapahtuu. Itellä nyt kun en enää painoa pudota vaan ylläpidän nykyistä on ollut "ongelma" hyväksyä muutama lisäkilo vaikka esim vaatekoko pysyy samana mutta kun kropan koostumus muuttuu. Tsemppiä!!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Huikea suoritus sinulla, nostan hattua. Kyllähän kaikki on uutta kropalle, liikunta, ruokahommat ym joten ei ihme jos välillä paino jumittaa, tai krenkkaa muuten.

      Poista