keskiviikko 14. marraskuuta 2018

Tappavan tylsät rutiinit!

Olen ihminen joka sekä vihaa, että rakastaa rutiineja! Liekkö se on sellaista kapinaa aikuisuutta kohtaan, uhoa etten taivu systeemiin.

Kuitenkin rutiinit pyörittävät arkea ja vaikka rakastan lomaa, venyviä aamuja tai hitaita viikonloppuja, rakastan myös arkea. Ja sitä kautta joudun taipumaan rutiineille, ainakin osittain.

Nyt olen tietysti joutunut rikkomaan rutiineja, jotka olen huolella itselleni rakentanut. Olen joutunut toteamaan, että minun rutiinit on paskoja, ei toimivia. Iltainen rutiini, iltaherkuttelu, se ei ole kovin fiksu rutiini. Tai väli- ja iltapalan skippaaminen, sekään ei ole kovin toimiva tapa. Entä liikkumattomuus, ehkä sekin joutaa romukoppaan.

Ja nyt olen opetellut melkolailla 2 kuukautta uusia tapoja, sitä välipalaa ja iltapalaa. Enemmän kasviksia ja suklaat saanu jäädä kauppaan.. Ja voin kertoa, että viimeisen viikon tai kahden aikana mieli on huutanut TYLSÄÄ! Iltaisin varsinkin on välillä tullut ihmeteltyä, mitä nyt teen kun en mässää?? No tietysti olen roikkunut somessa, mikä ehkä yhtä typerää kuin joka iltainen mässääminen. Mutta asia kerrallaan.Millä niitä rutiineja sitten vois rikkoa, ilman typeryyksiä? Olisko hurja ja laittais eri leikkelettä iltapalaleivän päälle vai repäisiskö ja nukkuis ilman villasukkia? Joudunko tosiaan taipumaan tappavan tylsille rutiineille, sitä olen miettinyt. Tällä hetkellä välttelen aihetta, harhautan itseäni tekemällä pieniä muutoksia. Erilainen iltapala tai jännittävä kirja, kenties joku uusi terveellinen rutiini.

Toisina päivinä nämä on helppoja juttuja, toisina mielessä hyppii tyttö tasajalkaa! Minähän en aikuisten tapoihin taivu. Mutta päivä kerrallaan.

Miten sinä piristät arkea? Kerro konstisi!

-Laura

* Facebook: melkein puolet minusta
* Instagram: melkein puolet minusta

2 kommenttia:

  1. �� hyvä teksti.

    VastaaPoista
  2. Kuulostaapa tutulta �� Mulla myös paskoja, toimimattomia rutiineja ja välillä tyhmää angstia kaikkea terveellistä ruokaa ja toimivaa vuorokausirytmiä kohtaan.
    Hyvin tietää kyllä miten kuuluisi toimia, mutta mikä siinä onkin niin vaikeaa toimia omia mielihalujaan vastaan. Hyviä, hauskoja ja toimivia keinoja odotellessa �� Hyvä blogi sinulla! Mukavaa loppuvuotta ja kaikkea hyvää uutteen vuoteen ��

    VastaaPoista