torstai 17. tammikuuta 2019

Humppaa ja hassuja rintaliivejä!

Hassu otsikko mutta hyvin tätä päivää kuvaava!

Innoistuin tänään allasjumppaan, mikä meni puolilta päivin. Tiistaina kävin circuit allasjumpassa ja oli hyvä meno, hyvät biisit ja tekemisen meininki. Tosin söin sille päivää liian vähän, join todella liian vähän ja eilen ei sitten ollutkaan tekemisen meinkin. Mutta tänään, hyvin nukutun yön jälkeen oli virtaa!

Menin siis uimaan kahdeltatoista alkavaan jumppaan, tai siis jumppaamaan. Mukaan lähti pojan jalkapalloharrastuksen kautta tutuksi tullut äiti, ei tarvinnut ihan yksin mennä! Altaalla ei ollut meidän sinne mennessä juuri ketään, mutta annas olla.. kohta paikalle saapui sankoin joukoin vanhempaa väkeä. miehet toiseen reunaan ja naiset toiseen reunaan, me siinä välissä. Ja kaiuttimista kajahti valssit ja karjalasta heilin minä löysin soi vieläkin päässä! Jumppa ei ollut ihan niin nopeatempoinen mutta kyllähän siinäkin jalka nousi.

Uinnin ja saunomisen jälkeen pukiessa aloin sitten tutkimaan, miksi rintaliivit tuntuu niin hassulle. Mulla on niissä ollut semmoinen jatkopala. Joskus on tarvinnu lisää tilaa.. No otin sen pois kokonaan ja kas kummaa, istuivat täydellisesti.


Kotona aloin tutkia sitten toppia mikä oli päällä, sehän roikkui!


Sitä kun paino laskee pikkuhiljaa, ei niin nopeasti silmä ehdi mukaan muutoksiin. Ja kun vaa'allakaan en käy joka viikko. Mutta vaatteista nyt näkyy ja voi mikä fiilis! Tekis mieli hehkuttaa kaikille. Että vaikka eilen oli kaikki ihan paskaa, oli tosi huono olo edellispäivän syömisten ja juomisten, tai niiden puutteiden vuoksi, niin tänään oli tosi hyvä päivä. Ja siinä se juju on, jokainen päivä on uusi mahdollisuus. Sinä valitset suunnan. Aina ei mene putkeen, mutta joskus menee.

-Laura

Instagram : www.intagram.com/melkeinpuoletminusta
Facebook :www.facebook.com/melkeinpuoletminusta

3 kommenttia:

  1. Mahtava saavutus! Ja varmasti hauska yllätys :D Tsemppiä tälle matkallesi :)

    http://starbox.fi/sangynalla

    VastaaPoista
  2. Hieno saavutus! Vaikka vaaka kertoisi asioiden todellisen laidan, on aivan ihanaa huomata kun jotkut vaatteet jäävät liian isoiksi :)

    VastaaPoista