sunnuntai 28. lokakuuta 2018

Lomaviikon haasteita.

Ollaan oltu tämä viikko lomalla ja hyvin nopeasti huomasin ruokailurytmin taantuvan myös lomamoodiin!

Aamupalalle ei ollut ihan niin kiire, sitten venyi lounas.. Venyteltiin yöpuvussa vielä iltapäivällä! Poikkeuksena treenipäivät, sinne en kehdannut hiihtää yömekossa. 

Eikä tämä nyt varmaan niin vakavaa ole, lomalla ei olla aina. Mutta huomasin, että kun en kerennyt lomailultani syödä päivän mittaan tarpeeksi säännöllisesti, oli iltaisin paljon enemmän mielitekoja! Ihan semmoista kaappien penkomista, olisko jossain jotain hyvää. Mutta tähän tietysti auttaa se, ettei niitä herkkuja ole jemmassa. Ja onneksi on liian laiska lähteäkseen kaupalle. Joskus hyötyä laiskuudestakin siis!Huomenna alkaa arki, ihan kiva! Vaikka lomailu tuli kyllä tarpeeseen ja rötväilystä saa arkeenkin uutta vauhtia. Lomaviikolla tarkkailin ruokailua, miten voisin tehdä ateriasta paremman. Kuvia löytyy instasta! Kasviksen kanssa ollut vähän laiskuutta, niiden kanssa ryhtiliikettä siis ohjelmassa.

Mitä muilla lomailussa haasteina? Vai sujuuko lomallakin kaikki niin kuin arkena?

-Laura

* Instagram: melkein puolet minusta
* Facebook: melkein puolet minusta
* Sähköposti: melkeinpuoletminusta (@) gmail.com (poista sulkeet)

4 kommenttia:

 1. Kotiäitinä päivät hyvin samanlaisia eikä paljon itse lomailla vaikka lapsilla syysloma onkin. �� mutta itsellä huomaan,että viikonloput aiheuttaa haasteita. Sitä on opettanut itsensä siihen, että viikonloppuisin saa herkutella oikein kunnolla ja nyt siitä ajatusmallista opettelen eroon. Tsemppiä sulle! �� T. Janika

  VastaaPoista
  Vastaukset

  1. Joo, siis eihän tämä lasten kanssa ihan sellainen loma ole! Haaveilen viikon lomasta kaikessa hiljaisuudessa :) Mutta aikataulottomuus tällä viikkolla oli juuri se mitä kaivattiin. Mä opiskelen monimuotona kotona ja olen joutunut nyt rakentamaan ihan runkoa syömiselle, ettei lipsu. Siksihän niitä herkkujakin on osittain mennyt, päivällä syö miten sattuu ja illalla nälkä.

   Poista
 2. Hei, seuraan sinua instassakin. Hienoa, että olet päättänyt sanoittaa matkaasi. Näin saat varmasti myös vertaistukea.
  Itselleni viikonloput on jo sellaista "lomailua", ja luvan kanssa nukun niin pitkään kuin nukuttaa. Joskus käyn syömässä aamupalan ajoissa,jos satun heräämään,mutta kipin kapin painelen takaisin sänkyyn. Lepo on yksi niistä asioista mistä minun täytyy pitää kiinni. Toki ruoka-ajat paukkuu,mutta jos viisi päivää menee lähes kellon tarkkuudella niin kaksi saa mennä painollaan. Liikunnan mukaan rakennan viikonlopun syönnin.
  Tsemppiä sinulle matkallesi ��

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun olet matkassa mukana! Kirjoittaminen antaa kyllä paljon, parasta ehdottomasti valtava tsemppi mitä olen saanut :) Uni onkin sellainen mihin yritän panostaa koko ajan ja ihan luvan kanssa!

   Poista