perjantai 18. lokakuuta 2019

Ylös alas, missä mennään?

Jotenkin tämä blogi vaan roikkuu. En ole unohtanut, täysin, mutta en kyllä ole saanut intoa kirjoittaakaan.

Jäin miettimään, olenko luovuttamassa? Enkö kehtaa kirjoittaa, vai onko vain ollut kaikkea muuta? No varmasti kaikkea näitä. Kaiken tämän keskellä on elämä, jota olisi hyvä elää.

En ole oikein päässyt liikkumisen kanssa säännölliseen rytmiin. Ruokailut menee vähän miten sattuu, lipsuu herkkujen kanssa ja paino menee vuoroin alas ja vuoroin ylös. Monelle varmasti tuttua. Kun pitää montaa lankaa yhtä aikaa käsissä, helposti joku niistä karkaa. Ja kun joku karkaa, herkästi päästää kaikki irti.


Joten peruutan hieman, ja alan taas keskittymään kahteen asiaan. Ja se on säännöllinen ruokailu ja liikunta viikottaiseksi rutiiniksi. Aloitan sillä, että alan tehdä ruokasuunnitelmaa lounaidenkin osalle, teen sitä jo iltaruokiin, mutta nyt suunnittelen mitä syön lounaaksi ja mitä välipalaksi. Nämä on kaksi isoa osa-aluetta, joten en teen karkeat tavoitteet ensin ja sitten hienosäätöä myöhemmin.


Lähden tavoittelemaan sitä, että viikon aikana tulisi vähintään 3 liikuntasuoritusta, uintia tai lenkkeilyä. Lapsilla on seuraavat neljä viikkoa uimakoulua la+su, joten siinä tulee jo kaksi kertaa viikolle kun käyn samalla lenkillä. Ja ruokailuun lähden tavoittelemaan sitä ruokarytmiä säännölliseksi ensi alkuun.

Siinäpä sitä tavoitetta loppuvuodelle! En luovuta. Ja ehdottomasti kirjoitan kaikista fiiliksistä, ne kuuluu kaikki tähän matkaan.

- Laura

Instagram
Facebook

1 kommentti:

  1. Kiva kuulla, että projekti jatkuu. Niin kai se on, että on löydettävä itselle ne sopivat tavat. Epäsäännöllinen muuttuu säännölliseksi ja terveellisemmät asiat lisääntyvät. Hiljaa hyvää tulee tai vauhdilla nopeammin. Esimerkkisi kannustaa myös meitä muita jatkamaan sinnikkäästi. Tsemppiä päiviisi!

    VastaaPoista